Abel Ibáñez visita els treballs contra incendis a Benassal

Amb les brigades de mitigació d'incendis i la unitat de maquinària per a la reparació de pistes

El diputat de Bombers, Abel Ibáñez, ha visitat avui al costat de l’alcaldessa de Benassal, Mari Luz Monterde, als integrants de la brigada de mitigació de Bombers Diputació Castelló i d’Emergències de la Generalitat Valenciana assignats a la zona nord de la província amb base en Morella, que per espai de dos mesos estaran desplegats en el terme de Benassal. Són operaris que realitzaran labors de desbrossament, fitació i poda d’arbres en la ‘zona de interfaz’ pròxima a nuclis poblacionals, per a previndre l’aparició d’incendis.

També han visitat als membres de la Unitat de Maquinària Logística (UML) de Bombers Diputació Castelló que compleixen la segona setmana d’estada a Benassal arreglant els desperfectes ocasionats per les pluges sobre el ferm de les pistes de la zona.

Segons ha explicat el diputat de Bombers, Abel Ibáñez, «els treballs que realitzen les brigades i la UML estan molt ben valorats per les persones que resideixen en els municipis d’interior perquè ens ajuden a fer realitat això que tant repeteix el president de la Diputació que els nostres pobles estan ben cuidats».

Directe