Es reprenen les obres del bulevard

Per transformar en via urbana l’antiga N340 i s’hauran d’executar en un termini màxim de 4 mesos

L'N340 en una imatge d'arxiu

Aquest dilluns de maig es reprendran les obres de transformació en via urbana de l’antiga N340 i s’executaran els treballs que havien quedat pendents abans de la resolució del contracte amb l’anterior empresa adjudicatària.

L’empresa encarregada de les obres serà Aglomerados Los Serranos SA, que dilluns mateix començarà amb les tasques de senyalització.

Les obres, adjudicades per un import de 890.260 euros (IVA inclòs), s’hauran d’executar en un termini màxim de 4 mesos i serviran per a convertir en via urbana un tram de dos quilòmetres de carretera que va des del carrer de Vinaròs (antic Parc de Bombers) fins al carrer d’Alcalà de Xivert (quarter de la Guàrdia Civil).

Directe