La reina Sofia coneix a Castelló ‘Ningú sense la seua ració diària’

És el projecte que dota de la màxima dignitat als beneficiaris dels bancs d'aliments

La reina Sofia coneix a Castelló ‘Ningú sense la seua ració diària’

El president de la Diputació, José Martí, ha traslladat a la reina Sofía la importància del projecte de FoodRation4All ‘Ningú sense la seua ració diària’, nascut a la província de Castelló per a transformar el sistema de donació d’aliments mitjançant la utilització de les tecnologies avançades. Un sistema de treball nou que converteix les donacions en targetes moneder perquè les persones beneficiàries puguen accedir als aliments en condicions de màxima dignitat.

Així ho ha exposat el president en el transcurs de la reunió que ha mantingut en la seu del Banc d’Aliments de Castelló amb la reina, personal de la Fundació Reina Sofia i la Fundació Espanyola de Bancs d’Aliments; l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; la subdelegada del Govern, Soledad Ten; el president del Banc d’Aliments de Castelló, Santiago Miralles, i representants d’altres institucions.
José Martí ha explicat que Ningú sense la seua ració diària és un projecte nascut a Castelló que ja s’ha exportat a altres territoris d’Espanya i ha lloat «el seu eficaç funcionament», així com «les sinergies que ha creat amb el Banc d’Aliments de Castelló».

El president ha referit a la reina que la Diputació de Castelló va entregar en 2021 amb motiu del Dia de la Província la distinció del ‘Mèrit a la Solidaritat’ al Banc d’Aliments de Castelló i a FoodRation4All.
Donya Sofía, coneixedora de la gran labor social que desenvolupa el Banc d’Aliments de Castelló, ha felicitat pel seu funcionament al president, Santiago Miralles.

Directe