El PP exigeix a RENFE els 12 trens Regionals entre Vinaròs i Castelló

Demana la "recuperació immediata" del que s'ha perdut en dos anys

Lluís Gandía és el portaveu adjunt del PP a Vinaròs

El portaveu adjunt del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Lluís Gandía, ha insistit avui en la necessitat que “RENFE recupere, d’una vegada per totes, les 12 freqüències diàries de trens Regionals que va aprovar el govern del PP i que els socialistes han retallat des de fa dos anys”.

Gandía ha assenyalat que “exigim allò que és de justícia, els trens que necessita la gent de Vinaròs per poder estudiar, treballar i desplaçar-se a Castelló amb comoditat i seguretat. Des del juny del passat any RENFE no té cap excusa per retallar-nos un servei declarat com a Obligació de Servei Públic pel Consell de Ministres”.

Els populars de Vinaròs han lamentat que “com sempre el govern d’Alsina tapa les retallades del PSOE i es nega a exigir els 12 trens diaris per sentit. Vinaròs té un alcalde que defensa el seu partit en lloc dels interessos dels vinarossencs”.

El portaveu adjunt recordava que, aquesta setmana, “es reprenen les classes a la universitat i centenars d’alumnes hauran de mantenir els pisos llogats per la negativa del govern del PSOE a recuperar unes freqüències necessàries per al futur de la nostra comarca”.

Finalitzava Gandía assenyalant que “no ens callarem com fa Alsina ni deixarem de reclamar allò que és bo per a Vinaròs. No volem més retallades a les freqüències ferroviàries, al PP tenim clar que primer és Vinaròs i que estem per treballar pel bé de la nostra ciutat”.

Directe