El Consell aprova el conveni amb la FVMP per formar en competències digitals en municipis en risc de despoblació

Es destinaran 250.000 euros per a reduir la bretxa digital

Mónica Oltra és la portaveu del Consell

El Ple del Consell ha autoritzat la subscripció d’un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) per un import de 250.000 euros per a impartir formació en competències digitals en municipis en risc de despoblació durant l’exercici 2022.

Aquestes accions formatives, que tenen com a referència el Marc valencià de competències digitals (DIGCOMP_CV), facilitaran l’ús de les TIC i les competències digitals de les persones en municipis en risc de despoblació. Amb això es pretén reduir la bretxa digital i millorar la capacitat de desenvolupament de les persones i col·lectius en risc d’exclusió social.

Roda de premsa del Ple del Consell

Les accions formatives estan dirigides a persones amb diferents perfils. El principal grup de persones són les que resideixen en municipis en risc de despoblació i que manquen de competències digitals.

Directe