Vinaròs celebra la Junta de Seguretat Local pel Carnaval

Treballen conjuntament Policia Local, Guàrdia Civil i Policia Autonòmica

Vinaròs celebra la Junta de Seguretat Local pel Carnaval

A Vinaròs s’ha celebrat la Junta Local de Seguretat Ciutadana amb la presència de l’alcalde, Guillem Alsina, subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten i els representants de les Forces i Cossos de Seguretat, Policia Local, Guàrdia Civil i Policia Autonòmica.

A la reunió s’han establert les pautes de col·laboració entre els tres cossos policials de cara a la celebració del pròxim Carnaval de Vinaròs, els qual té el seu punt de partida aquest mateix dissabte dia 23 d’abril amb la celebració de l’arribada de sa majestat Carnestoltes.

Durant la trobada, s’han destacat els actes de la programació que se celebraran a partir del cap de setmana del 30 d’abril, amb la celebració de les Gales de les Reines i Reis de Carnaval i les tradicionals desfilades pels carrers de la ciutat, amb la particularitat aquest any, del nou recorregut per vies més amples, quedant ja per al record el pas de les rues per vies més cèntriques com el carrer de la Mare de Déu dels Socors, Arxipreste Bono i País Valencià.

També s’ha destacat el canvi d’horari, a causa de la celebració del Carnaval en època plenament primaveral.

Al llarg de la reunió també s’han detallat els efectius policials destinats a salvaguardar la seguretat de tots els ciutadans que acudisquen a gaudir de la festa, posant especial èmfasi en la prevenció i control de les masses en els esdeveniments multitudinaris com són la Gala de les Reines del dissabte 30 d’abril i les dues desfilades dels dissabtes 7 i diumenge 8 de maig.

En la junta també s’ha donat a conéixer la signatura el novembre passat de 2021, del conveni entre el Ministeri de l’Interior (Direcció General de la Guàrdia Civil) i l’Ajuntament de Vinaròs en matèria de seguretat, el qual pretén establir un marc general que permeta una millor i efectiva participació en el disseny, execució i evolució de les polítiques de seguretat ciutadana que es desenvolupen en el terme municipal de Vinaròs.

Directe