Es fan grades i es millora llum li so del Jardí del Mucbe

És un espai obert del museu de Benicarló per a l’ús i gaudi de la ciutadania

Esta setmana han començat els treballs de millora al Jardí del Mucbe que afavoriran l’organització d’espectacles.

D’una banda, s’estan construint grades de formigó, que serviran de seient per al públic i evitaran haver de col·locar cadires individuals. D’altra banda, s’està treballant en l’ampliació de la potència elèctrica que permetrà il·luminar i sonoritzar en millors condicions els esdeveniments que es programen.

El Jardí del Mucbe és un espai obert a l’ús i gaudi de la ciutadania. Per això, des del museu es recorda a totes les entitats de Benicarló que poden demanar permís tant per a assajar com per a actuar, a través del correu electrònic del museu.

El museu de
Benicarló

El Mucbe-Centre Cultural Convent de Sant Francesc, és un antic convent de franciscans de 1578, rehabilitat per albergar l’actual museu de Benicarló, inaugurat el 2005. Al museu es pot visitar l’exposició permanent de les restes arqueològiques del Poblat Ibèric Puig de la Nau, així com exposicions les temporals i itinerants distribuïdes en les tres plantes.

Directe