El PP denuncia l’oblit de l’IES Vilaplana i de 3 col·legis de Vinaròs

“Any rere any se pressuposten, però no s’inverteix en ells”

Mercedes García és regidora popular a l'Ajuntament de Vinaròs

La regidora del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Mercedes García, ha reclamat avui al govern municipal “que doni a conèixer els terminis concrets perquè es materialitzin les obres pendents del pla Edificant als col·legis Sant Sebastià, Assumpció, a l’IES Vilaplana i al centre d’educació especial Baix Maestrat”.

Mercedes García ha recordat que “portem des de l’any 2018 escoltant que les obres en aquests centres educatius són imminents però la realitat és que després de 4 anys encara no es coneix ni tan sols quan es licitaran les obres”.

Des de les files populars s’ha assenyalat que “portem diversos pressupostos municipals on figuren les inversions sobre el paper, però la realitat és que els anys passen i cap dels quatre centres ha vist convertides en realitat les promeses del govern d’Alsina”.

Finalitzava l’edil popular afirmant que “el govern municipal avui dia és incapaç de concretar quin mes licitarà aquestes obres, sent obvi, per tant, que no es duran a terme en aquesta legislatura els compromisos adquirits amb tots aquests centres. Com que no havent-se fet ja, és impossible que ho facin en el poc més d’un any de legislatura que queda. És important que s’expliqui quins d’aquests centres veuran licitades les obres i quines no en aquesta legislatura. No és seriós posar-lo any rere any al pressupost i que després no es faci res, sense donar explicacions sobre això de tanta passivitat”.

Directe