El PP vota en contra del pressupost de Vinaròs

Els populars denuncien que es "torna a oblidar les inversions en infraestructures esportives o un auditori"

Juan Amat, en una imatge d'arxiu

El Partit Popular de Vinaròs, a través del seu portaveu municipal Juan Amat, “ha dit no a un pressupost municipal que torna a oblidar-se dels veïns de la costa nord, costa sud i ermita en la mesura que segueixen sense invertir allò que aquestes zones requereixen”.

Amat ha assenyalat que “hem dit no a un pressupost que continua sense destinar ni un sol euro a un auditori municipal o a una infraestructura esportiva mínimament rellevant i que suposi un revulsiu en aquestes àrees per als propers temps”.

Des dels populars vinarossencs es considera que “el pressupost contempla inversions menors que, any rere any, són incapaços de dur a terme i a sobre no suposen cap millora de les necessitats dels vinarossencs”.

El portaveu dels populars vinarossencs ha afirmat també que “el govern municipal té previst destinar més de 2 milions dʻeuros a un centre social i al Corral de Batet quan cap dʻaquestes infraestructures suposa una millora en el dia a dia dels vinarossencs”.

Per tot això, Amat concloïa destacant que “diem no a un pressupost que redueix la despesa social en temps tan difícils com els actuals i que desatén una vegada més les necessitats dels comerciants ja que no contempla un pla d’actuació i revitalització del nucli urbà o tan sols un pla d’ajudes digne de ser esmentat per al comerç local. Un pressupost que a més puja impostos, com el de les plusvàlues, i per això heretar a Vinaròs ara serà més car. Dir sí a Vinaròs és dir no a aquest pressupost municipal”.

Directe