Ana Besalduch és elegida secretaria general del PSPV de les comarques nord

Agafa el relleu a Evaristo Martí durant el congrés dels Ports i Baix Maestrat

Ana Besalduch és elegida secretaria general del PSPV de les comarques nord

El PSPV-PSOE ha celebrat aquest cap de setmana el seu congrés comarcal que abasta els Ports i el Baix Maestrat. En el mateix s’ha escollit a l’alcaldessa de Sant Mateu Ana Besalduch com a secretària general de la executiva comarcal que agafa el relleu a Evaristo Martí.

A més, en el congrés celebrat a Vinaròs on va assistir el president de la Generalitat i secretari general dels socialistes valencians, s’ha escollit també a diversos polítics de Morella per a càrrecs orgànics del partit. Així, Rhamsés Ripollés serà el vicesecretari de Relacions Institucionals, Malú Blasco la secretaria de Serveis Socials, José Miguel Gasulla el secretari de Cultura, Elena Doménech Milián la secretaria d’Igualtat i Amadeu Bordàs el secretari d’Esports.

L’única representació que té la comarca dels Ports en aquesta executiva, a banda d’aquests militants morellans, és la del president de la Mancomunitat comarcal dels Ports i veí de la Mata Blai Peñarroya que passa a ser el secretari de despoblament.

A més, aquest cap de setmana també s’ha confirmat que el morellà Paco Blasco tornarà a ser el secretari general d’aquests partit en Campos, la localitat on resideix en les illes Balears.

Directe