El PP demana la rebaixa d’impostos sobre el gasoil per als sector econòmics afectats

Juan Amat ha anunciat la presentació d'una moció al Ple ordinari d'aquesta setmana

El portaveu adjunt del Partit Popular a l'Ajuntament de Vinaròs, en una imatge d'arxiu

El portaveu adjunt del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, ha anunciat la presentació d’una moció al Ple ordinari d’aquesta setmana “en què demanarem una reducció dels impostos sobre els hidrocarburs al gasoil per ajudar les empreses del sector primari i del transport”.

Amat ha explicat que “des de fa mesos el preu dels carburants s’ha incrementat de forma notable, i en les darreres setmanes ha arribat a un màxim històric que posa en greu risc el sector de la pesca, agricultura, ramaderia o transport, del qual depenen moltes famílies a Vinaròs”.

Els populars recorden que “la meitat del preu que es paga al carburant són impostos, per la qual cosa se’n fa imprescindible una rebaixa que serveixi per reduir el cost del carburant per a tots aquells sectors que estan veient perillar el seu futur”.

El portaveu dels populars assenyalava que “a la Unió Europea hi ha governs que ja han reduït aquests impostos per ajudar els sectors afectats, però a Espanya el govern ajorna una decisió mentre segueix incrementat el que recapta per uns impostos que avui estan posant en risc moltes empreses”.

Amat finalitzava indicant que “des del Partit Popular exigirem una rebaixa d’impostos per garantir la viabilitat del nostre sector pesquer, dels nostres agricultors i ramaders, dels nostres camioners o taxistes. S’han de prendre decisions i aquestes han de ser immediates i per això, davant de la passivitat del govern del PSOE, des del Partit Popular demanem que es reaccioni”.

Directe