Acaben les obres de millora urbana de la Porta de Forcall

El pressupost ha sigut de 44.427,50 euros i l’ha fet la brigada

Acaben les obres de millora urbana de la Porta de Forcall

Les obres de renovació urbana a la Porta de Forcall han acabat i es restaurarà el trànsit per aquesta zona a partir de dimecres. L’actuació ha costat 44.437,50 euros i l’ha realitzat la brigada municipal d’obres amb un mes de duració.

Les obres han consistit en la renovació del paviment en aquest punt d’eixida de Morella, el qual estava molt deteriorat a causa de la quantitat de vehicles pesants que circulen per aquesta zona. Ara s’ha instal·lat un acabat empedrat similar al de la resta de la ciutat i que diferencia el vial de les voreres amb diferents colors. A més, s’ha renovat el mobiliari urbà amb la instal·lació de noves jardineres.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquesta ha sigut una important millora urbana en una zona de molta circulació de vehicles, molts d’ells pesants” i ha afegit que “la brigada ha fet un gran treball durant un més, on les obres han transcorregut molt ràpidament i s’ha acurtat el termini que s’havia marcat a l’inici”. L’edil ha explicat que “també ha funcionat molt bé el pla especial de trànsit que s’havia plantejat per a minimitzar l’afecció al trànsit, el qual es restarurarà per complet a partir de demà”.

Aquesta actuació es va plantejar en dues fases que dividien la zona i dirigir la circulació de vehicles en diferents punts d’eixida del nucli urbà. D’aquesta manera, en la primera es va actuar en la part més pròxima a la Porta de Forcall i es dirigia el trànsit d’eixida cap al Portal de Sant Mateu. En la segona, més allunyada del portal, es permetia la sortida per aquesta i quedava tallat l’accés al carrer de La Muralla.

A més d’aquesta actuació, el pla de renovació urbana de Morella preveu continuar amb la renovació de jardineres i altres elements de mobiliari urbà en diferents zones de la ciutat. Així, també es plantaran nous arbres en la plaça de la Torre de la Pólvora i s’han realitzat treballs de millora de les canalitzacions d’aigües pluvials en la segona Albereda.

Directe