Acaba l’obra de reparació de Les Fontetes de Peníscola

Estan situades a l'accés al nucli històric des de la zona del port pesquer

L’Ajuntament de Peníscola després d’adjudicar a la fi del passat any l’obra de reparació de Les Fontetes , ha confirmat la finalització d’aquesta. “L’obra està pràcticament acabada” ha confirmat l’edil de l’àrea d’Urbanisme, Jorge Rovira, durant la visita a aquest concorregut espai, “simplement queda per a aquests pròxims dies a penes unes rematades i la neteja en profunditat d’obra en tota la zona” ha ampliat.

Aquest espai comptava amb un entarimat de fusta que es trobava molt deteriorat. “Malgrat ser fustes tractades, la proximitat amb la mar provocava que es faiguen malbé amb molta rapidesa” per això s’ha substituït el citat entarimat per un paviment de material inert, més resistent i en harmonia amb l’entorn del patrimoni històric artístic, empedrat.

Així doncs, aquesta zona compta ara ja amb un nou paviment “petri en tons grisos, incrustacions blanques i tocs de beix” ha ampliat.

El projecte es va redactar la tardor passada, es va aprovar una modificació de crèdit per a habilitar finançament amb romanents i s’ha adjudicat per 44.510€ més IVA a Construccions Rafael Zarzoso S.L.

Aquest espai es va recuperar per a la localitat en 2011, després de la seva desaparició, conseqüència de la construcció de la bassa portuària. En aquest any es duu a terme la seva restauració i reparació, intervenint en la substitució del paviment de fusta “la finalització de la qual depèn ara ja de tot just els últims retocs, perquè quedi rematat en els pròxims dies” ha traslladat Rovira a l’alcalde, Andrés Martínez, que s’ha traslladat a la zona per a comprovar l’estat dels treballs.

Directe