Ximo Puig proposarà en la Conferència de Presidents un pla d’acció estratègic enfront de l’agreujament de la crisi energètica

El president de la Generalitat ha mantingut una reunió per a analitzar les necessitats de cada sector econòmic

El president de la Generalitat, Ximo Puig ha avançat que proposarà en la pròxima Conferència de Presidents, que se celebra el pròxim 13 de març a la Palma, un pla d’acció estratègic per a donar una resposta immediata a la crisi energètica agreujada per la invasió d’Ucraïna per Rússia.

Així ho ha manifestat després de la reunió mantinguda aquest dimecres amb el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler; el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent; la Consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural i Emergència Climàtica, Mireia Mollà, i el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, en la qual s’ha analitzat les necessitats de cada sector econòmic, considerades clau per a poder elaborar una resposta efectiva davant el fort augment dels costos energètics.

Directe