L’Ajuntament de Peníscola avança en les obres del nou parc caní

Amb 1700 m2, es troba després de la zona poliesportiva

L’àrea d’Urbanisme i serveis de l’Ajuntament de Peníscola, que ha impulsat les obres del nou parc caní, ha confirmat l’avanç dels treballs consistents en el clos i adequació de la parcel·la, així com la instal·lació de jocs per a gossos i mobiliari urbà.

“Després d’obtindre els pertinents permisos de Generalitat per a la ubicació del nou parc caní, hem iniciat les obres que es prolongaran en les pròximes setmanes” ha explicat el regidor de l’àrea, Jorge Rovira.
Concretament es tracta d’un espai de 1700 metres quadrats de superfície, envoltat amb 270 metres lineals de tancament.

En el seu interior es preveu completar diverses instal·lacions per a gossos, així com mobiliari urbà entre el qual es troben bancs i una font, a més de papereres i dispensador de bosses per a excrements.
El recinte inclourà panells informatius amb les normes d’ús de les instal·lacions.

L’edil ha visitat l’avanç de les obres amb l’alcalde, Andrés Martínez, que s’ha interessat pel compliment dels terminis per al lliurament dels treballs, amb la vista posada en el fet que estiguen finalitzats per al mes que ve.

Les obres, incloses en la subvenció sol·licitada a Diputació, dins del Pla Reactivem, compten amb una inversió de 37.190,05 euros més IVA.

Directe