El PP exigeix conèixer “què està passant amb el contracte del bar de l’ermita”

Els populars denuncien que hi ha queixes dels vinarossencs

La regidora del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Carla Miralles, ha exigit avui al govern del socialista Guillem Alsina “que done explicacions públiques sobre la situació d’abandó que pateix la nostra ermita les darreres setmanes, una situació que ha estat denunciada per desenes de vinarossencs”.

Miralles ha explicat que “des de fa setmanes molta gent que puja fins a la nostra ermita ens trasllada que el bar està sempre tancat i que les instal·lacions no estan vigilades per cap persona”.

Des de les files populars es reclama al govern municipal “saber què està passant amb un contracte que, amb l’arribada del PSPV-PSOE i Compromís al govern local, només ha fet que empitjorar progressivament el servei que s’ofereix en un dels llocs més especials per a tots els vinarossencs”.

Miralles afirmava que “per al govern municipal aquest és un més dels contractes que no es compleixen i com sempre no donen explicacions i amaguen la realitat del que passa a la nostra ciutat. Exigim explicacions immediates i que es restableixi un servei que usen molts dels nostres veïns”.

Finalitzava la portaveu adjunta dels populars assenyalant que “és el moment que el govern local deixe d’amagar-se i afronte els problemes que genera i que pateixen els vinarossencs en el seu dia a dia”.

Directe