L’Ajuntament oferirà el taller Escola de famílies

Un espai formatiu dirigit a pares i mares per oferir eines per a afrontar desafiaments en l'educació

La Regidoria de Política Social ha presentat la iniciativa anomenada Escola de famílies, un espai formatiu dirigit a pares i mares, que té com a finalitat compartir inquietuds, preocupacions i oferir eines per a afrontar els molts desafiaments que l’educació dels més petits i joves planteja.

Dintre d’aquesta primera edició s’inclouen quatre tallers. El primer s’impartirà el proper 15 de març amb el títol “Comunicació i límits, com aplicar-los en família”. El segon serà per al dia 22 del mateix mes amb “Reflexions i estratègies parentals per a construir una llar tecnològica saludable”, mentre que el 29 de març s’oferirà “Adolescents i violència: la familiaritat i normalització de pràctiques de risc a través de les xarxes, la televisió i la publicitat”.

Ja per al mes d’abril, en concret el dia 5, es tancarà la formació amb el taller “Com gestionar la separació perquè afecte el mínim als fills”.

Cal destacar que els tallers van adreçats, principalment, a famílies amb fills i filles que es troben a l’etapa de primària. Tots ells són gratuïts i es realitzaran els dies descrits en horari de 18h a 20h a la Biblioteca Municipal. Els pares i mares interessats en aquesta formació es poden inscriure a través del correu electrònic upcca@vinaros.es o per telèfon al número 672 649 180. Cada família pot apuntar-se als tallers que li interessen.

Des de la Regidoria de Política Social esperem màxima participació i poder dur a terme edicions futures.

Directe