Ximo Puig ha ofert “tota l’ajuda humanitària” als ciutadans ucraïnesos

El president de la Generalitat s'ha reunit amb representants de l'ambaixada d'Ucraïna

El president Ximo Puig s’ha reunit aquest matí amb representants de l’ambaixada d’Ucraïna per a oferir-los el màxim suport.

El cap del Consell ha mostrat el seu rebuig absolut i frontal a l’actuació de Rússia i de Putin. “El poble valencià està amb Ucraïna”, ha subratllat Ximo Puig, que a més ha “ofert tota l’ajuda humanitària” als ciutadans ucraïnesos.

A més el President ha anunciat que davant el possible impacte econòmic “es crea una comissió de seguiment” per a ajudar als sectors econòmics directament afectats per aquesta situació i a les empreses colpejades per és conflicte.

La Comunitat és una de les quals té una major presència de la comunitat ucraïnesa amb més de 20.000 persones, més de la meitat residents a Alacant.

Directe