El PP denuncia que l’ajuntament de Vinaròs es gasta 139.000 euros en un Pla de Mobilitat “irrealitzable”

“En set anys porta molts plans aprovats i cap de realitzat”, diu Juan Amat

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, ha assenyalat avui que “l’aprovació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible és una mostra més de com el govern de Guillem Alsina dilapida els recursos de tots”.

Amat indicava que “pagar per aquest Pla més de 139.000 euros és un despropòsit quan es constata que les conclusions són pura fantasia perquè per poder desenvolupar aquest Pla cal invertir més de 69 milions d’euros en els propers 8 anys, és a dir Món Il·lusió”.

Els populars afirmaven que “al PMUS aprovat ahir es proposa que el port passi a ser zona blava igual que el carrer Pablo Ruiz Picasso o Avinguda Madrid, per no parlar del tancament al trànsit del carrer Socors. Són mesures que tothom sap que no es duran a terme i per això diem que ens podríem haver estalviat els 139.000 euros que ha costat la redacció del Pla i que tots sabem serà inviable”.

Amat finalitzava assenyalant que “no és l’únic pla aprovat per Guillem Alsina i els seus socis de govern. Són molts els plans aprovats i el PMUS acabarà com la resta, en un calaix i sense que serveixi absolutament per a res”.

Directe