Ana Besalduch serà la secretaria general comarcal del PSPV després de la renuncia de Santiago Pérez

El de Forcall renuncia a optar al càrrec a favor de l'alcaldessa de Sant Mateu

L’alcaldessa de Sant mateu, Ana Besalduch, serà la nova secretaria general de la comissió executiva comarcal de Els Ports-Maestrat del PSPV . Serà elegida sense votació després de la renúncia de l’altre únic candidat l’alcalde de Forcall Santiago Pérez que en un missatge a les xarxes assegurava haver arribat a un acord amb Besalduch per a formar l’executiva comarcal.

Pérez ha assegurat que l’acord implica que la gran majoria de gent i agrupacions, pugue estar representada i integrada. Tot, per a fer propostes, i treballar per millorar la vida de tots i totes les veïnes d’estes comarques segons l’alcalde i diputat autonòmic. Qui ha donat les gràcies per tot el suport rebut durant aquestes setmanes.

Ara, després d’haver verificat i validat els avals presentats per la precandidatura de l’alcaldessa de Sant Mateu, i amb 58 avals presentats, els quals representen el 15% dels militants del PSPV-PSOE i JSPV de la comarca, s’ha procedit a la seua proclamació com a Secretària General de la Comissió Executiva Comarcal de Els Ports-Maestrat, sense necessitat de procedir a cap votació. Les eleccions s’hagueren hagut de produir aquest mateix diumenge.

Directe