Una empresa d’aluminis s’instal·larà a l’antiga fàbrica de mobles

Generarà uns llocs de treball molt necessaris en l'interior del Baix Maestrat

L’Ajuntament de Sant Mateu s’ha reunit amb els responsables de l’empresa Aluminios Barcelona, la qual instal·larà un centre logístic a les naus de l’antiga fàbrica de mobles. “És una notícia excel·lent per al nostre poble, ja que generarà uns llocs de treball molt necessaris en l’interior d’aquesta comarca”, apunten fonts municipals.

Des de l’Ajuntament “els hem agraït que hagen triat Sant Mateu per a la seua ubicació”. L’alcaldessa Ana Besalduch els ha comunicat que “facilitarem al màxim totes les gestions i agilitzarem qualsevol tràmit que s’haja de fer, per tal que aquesta empresa puga complir la seua planificació i estiga operativa a principis de 2023”.

L’Ajuntament de Sant Mateu continuen “treballant en la línia de la lluita contra el despoblament, i en fer del nostre poble un lloc on la gent puga gaudir del màxim de serveis i on tinguen l’oportunitat de desenvolupar el seu projecte de vida”.

Directe