Peníscola avança en el seu Pla Municipal d’Igualtat d’Oportunitats

S'ha dut a terme una jornada de reflexió participativa sobre diferents àmbits per a compartir propostes de millora

Peníscola avança en el seu Pla Municipal d’Igualtat d’Oportunitats

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola està treballant en la redacció del Pla Municipal d’Igualtat d’Oportunitats.

Amb el suport de la consultora especialitzada, Creas, L’Ajuntament de la ciutat porta ja diversos mesos avaluant les febleses i fortaleses del municipi en matèria d’igualtat, confeccionant propostes de millora i posant en valor mesures que ja s’estan impulsant per al seu reforç en aquesta matèria.

Aquesta setmana la Regidoria ha convocat a una jornada de reflexió participativa a a tècnics municipals, representants d’entitats locals, els diferents grups polítics, així com a representants dels centres educatius, del centre de salut, del centre de coordinació de la dona de Sant Mateu i de la unitat policial especialitzada en violència de gènere. L’objectiu d’aquesta trobada ha sigut el d’establir una dinàmica en la qual els diferents col·lectius i representants de les diferents àrees aportaren propostes de millora de la igualtat d’oportunitats en diferents àmbits.

“L’elaboració d’aquest pla municipal requereix la major participació, i en aquesta jornada hem pogut comprovar la voluntat de millora de tots i totes en aquest àmbit” ha valorat la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol.

Durant les pròximes setmanes s’integraran en el Pla les propostes consensuades en aquesta jornada i es finalitzarà el document per a la seua aprovació plenària.

Directe