Sant Mateu compra un terreny per a crear llocs d’aparcament

El lloc estarà a 5 minuts de l'IOficina de Turisme

Sant Mateu compra un terreny per a crear llocs d’aparcament

El Pla de Mobilitat de Sant Mateu és una ruta de treball molt ambiciosa per a dur a terme el pròxims anys i que ens servirà per afrontar d’una manera planificada el problema de la mobilitat al nostre poble. Una de les mesures que contempla el Pla de Mobilitat de Sant Mateu és l’adquisició de parcel·les amb l’objectiu de crear bosses d’aparcament per a vehicles.

Avui l’Ajuntament de Sant Mateu han fet efectiva la primera compra amb aquesta finalitat. “S’ha adquirit un terreny situat al costat de Les Casilles” amb “una superfície de 4.000 metres quadrats; vorera per a vianants fins arribar al poble, acabada recentment i preparada per instal·lar enllumenat”.

Fonts municipals asseguren que “l temps de desplaçament a peu fins el Pla de Baix és de 3 minuts” i “de cinc minuts fins l’Oficina de Turisme”.

Des de l’Ajuntament de Sant Mateu “volem donar les gràcies també als propietaris de la parcel·la per les facilitats que han donat a l’Ajuntament en aquesta adquisició,un patrimoni immobiliari que repercutirà en benefici de tot el poble”

Directe