Les obres dels carrers de Les Camaraes i José María Salaverría avancen a bon ritme

Les feines suposaran urbanitzar i millorar les dotacions dels dos vials, a més d'una major accessibilitat

Les obres dels carrers de Les Camaraes i José María Salaverría avancen a bon ritme

L’Ajuntament continua amb els projectes d’adequació i millora dels serveis a la zona nord-oest del nucli urbà. En les darreres setmanes ha posat en marxa obres d’arranjaments als carrers de Les Camaraes i José María Salaverría, amb una inversió total de 481.000€.

Pel que fa a les feines del carrer de Les Camaraes, consisteixen en la urbanització del tram final del vial, just a l’encreuament amb l’avinguda de Maria Auxiliadora. En concret, s’atorgaran totes les dotacions urbanístiques corresponents, amb voreres i il·luminació per a millorar la seguretat viària, i la canalització tant de les aigües pluvials com de les negres. D’altra banda, també es farà la plantació d’arbres, així com els rebaixos de les voreres a l’encreuament entre el carrer de Les Camares i avinguda de Maria Auxiliadora per a millorar l’accessibilitat.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha comentat que “aquestes feines són molt importants per tal de millorar la seguretat viària per als molts xiquets i xiquetes que cada dia utilitzen el carrer per a anar fins al col·legi o accedir a la piscina”. Segons detallava Alsina els treballs compten amb una inversió de 128.000€, amb fons propis de l’Ajuntament.

En relació a les obres del carrer de José María Salaverría, se centren en la millora de l’estructura viària amb l’ampliació de les voreres per oferir una major seguretat per a les persones amb mobilitat reduïda, a més de crear una zona per a l’estacionament de vehicles i una carretera amb una amplada de 3,40 metres per a facilitar la circulació. D’altra banda, els treballs també inclouran la millora de les instal·lacions de sanejament i pluvials, així també com la renovació de l’abastiment d’aigua potable i la substitució de l’enllumenat públic per un de més eficient.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat “que aquestes feines al carrer de José María Salaverría compten amb el finançament íntegre de la Generalitat Valenciana, amb un pressupost de 353.000€, a través del programa “Reconstruïm Pobles” per a fomentar la rehabilitació urbana de carrers, places i zones d’esplai”. Segons afegia amb aquesta actuació s’oferirà unes millors dotacions urbanístiques als veïns del vial.

Per la seua banda, el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Marc Albella, ha incidit que “amb aquestes dues actuacions es dona resposta a les demandes veïnals d’una zona que històricament sempre han quedat sense cap tipus d’inversió per part de l’Ajuntament”. En aquest sentit, afegia que al llarg de la legislatura s’ha destinat més de 872.000€ per a millorar aquesta zona de la localitat, amb l’adequació dels pluvials de les avingudes de Maria Auxiliadora i Barcelona, a més de la construcció de la nova parada d’autobusos a la plaça de Les Catalinetes, tres obres ja finalitzades.

Directe