El PP denuncia que fa 8 mesos que no es cita per mamografies preventives

Asseguren que no s'està fent actualment la detecció de càncer de mama

El Partit Popular de Vinaròs ha denunciat, mitjançant del seu portaveu municipal Juan Amat, “la paralització del programa de detecció de càncer de mama que fa 8 mesos que no realitza les proves diagnòstiques vinculades a aquest pla amb el risc que això comporta per a la salut de les dones”.

Amat ha estat contundent en afirmar que “aquests 8 mesos de paralització demostren el deteriorament constant i sistemàtic que pateix l’assistència sanitària que reben els vinarossencs”.

El portaveu popular ha lamentat alhora que “aquell que hauria d’estar liderant aquí aquesta reivindicació, l’alcalde del municipi, no només no ho fa sinó que amb el seu silenci contribueix a tapar-li les vergonyes al govern de la Generalitat de Ximo Puig”.

Amat s’ha compromès a “continuar reivindicant a favor de tots, perquè en una matèria tan sensible com l’assistència sanitària no estem disposats a anteposar interessos partidistes de cap mena al del conjunt dels vinarossencs”.

Directe