Poden haver talls circulació a les obres de l’N-232

Seran dijous o divendres i duraran uns 15 minuts

Les obres de la nacional, en una imatge recent

Els treballs al tram del pont de la Bota de la nacional 232 avancen segons els terminis marcats. Durant la setmana passada i aquesta s’han acabat d’instal·lar les bigues a l’última cobertura de l’arc metàl·lic del nou pont.

D’aquesta manera, en els pròxims dies es continuarà amb la col·locació de les bigues que hi falten per unir el tram del pont de la bota amb l’altre tram ja construït. Així, el proper dijous 17 i el divendres 18 de febrer, es produiran talls de circulació d’uns 15 minuts per la col·locació d’aquestes bigues que s’instal·laran tot just damunt de la carretera. El dilluns s’informarà amb més detall i concreció de les afeccions.

Amb aquesta actuació el ferm del nou tram de l’N-232 queda enllestit a falta de construïr el fals túnel al costat del pont de la bota, l’asfaltatge, senyalització i regeneració mediambiental. Uns treballs que està previst que finalitzen al mes de maig.

Directe