El PP reclama “respecte i instal·lacions dignes” per als clubs esportius de Vinaròs

Asseguren que el compromís del govern local amb l’esport ha estat nul en els darrers set anys

El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Luis Adell, ha manifestat que “una vegada més ens trobem davant de la ineficàcia i inoperància de l’equip de govern en gestió esportiva. És evident que durant els darrers set anys el govern d’esquerres s’ha caracteritzat per la falta de compromís polític en matèria esportiva i avui s’evidencia davant aquest nyap de nau en un polígon industrial on volen fer creure als vinarossencs que això és una instal·lació esportiva adequada per als nostres xiquets i xiquetes que practiquen el bàsquet i el voleibol”.

Adell ha recordat que “els clubs ja han denunciat públicament que no estan d‟acord amb aquesta instal·lació, han d‟abandonar el pavelló poliesportiu per venir a una nau industrial; una mena de magatzem amb unes línies pintades a terra perquè aquests clubs realitzin els seus entrenaments, fet que suposa un perill per als usuaris que practiquen aquests esports”.

El regidor ha afirmat que “des del Partit Popular de Vinaròs mostrem el nostre suport a les famílies, als entrenadors i les directives del Club Basquet Vinaròs i el Club Voleibol Vinaròs que han alçat la veu reclamant instal·lacions dignes. Això no s’ho mereixen ni ells, ni cap altre club de la nostra ciutat”.

Adell ha conclòs que “hi ha moltes maneres d’adequar instal·lacions esportives però l’escollida pel govern local és la més desafortunada. Una despesa de més de 50.000 euros i un lloguer mensual de 650 euros per obtenir un nyap que no compleix amb la reglamentació ni amb la Llei de l’Esport perquè no ofereix unes instal·lacions mínimament dignes per practicar esport. Ubicades fora del nucli urbà amb els problemes afegits que això suposa. Un nou nyap que evidencia la incapacitat del govern municipal”.

Directe