Castellfort aprova uns pressupostos anuals de 481.400 euros

La localitat aposta pel foment del turisme i l’habitatge

L’Ajuntament de Castellfort ha aprovat els pressupostos per a l’any 2022. Aquests ascendeixen a 481.400 euros.

Del total, 116.000 euros estan destinats a inversions, unes més menudes com la compra de mobiliari urbà, panells informatius o per al canvi de les bombes d’aigua. I d’altres més grans com la partida per finalitzar el pou del pàrquing d’autocaravanes i per a iluminar-lo, els 53.600 euros que estan destinats a la segona fase de la Casella de Peons Caminers amb la col·laboració de l’IVACE i els 25.000 euros per afegir plaques solars al poliesportiu per escalfar l’aigua de la piscina i canviar el sistema d’il·luminació.

Altres partides són per arreglar l’entrada de les escoles velles i canviar les finestres de l’espai jove, una part dels diners està reservada per acabar d’adequar el bar de la Mare de Déu de la Font i afegir-hi més senyalitzacions.

“Dels pressupostos d’enguany cal destacar que amoblarem i comprarem electrodomèstics per als dos pisos que vam comprar l’any passat amb la intenció de poder oferir habitatge a les famílies que vulguen venir a viure a Castellfort i les partides per al possible menjador escolar i a llarga vista per a arreglar façanes i finestres” explica Rosa Adela Segura, alcaldessa de la localitat.

El consistori de Castellfort fa públics aquests pressupostos inicials amb els seus diners propis i recorda que les quanties es poden veure modificades segons vagin arribant ajudes al municipi.

Directe