Blanch felicita a Falomir per la seua victòria en les primàries

El morellà es posa a la seua disposició “perquè queden 500 dies per a tornar a guanyar les eleccions”

Blanch votant a la seu del PSPV de Morella

El candidat de SUMEM+FUTUR a la secretaria general del PSPV-PSOE, Ernest Blanch, ha felicitat en la seu del partit a Castelló a Samuel Falomir per la victòria en les primàries celebrades en la jornada de hui. “Samu serà el nou secretari general, el nostre secretari general, i ens posem a la seua disposició”, ha manifestat després de conéixer el resultat del procés de primàries, que s’ha saldat amb 886 vots (52,3%) per a Samuel Falomir i 793 vots (46,81%) per a Ernest Blanch. També ha agraït la participació de la militància i, molt especialment, la confiança depositada en la seua candidatura pels 793 militants que l’han votat.

En el cas de l’agrupació de Morella, els resultats han estat de 41 vots per a Ernest Blanch i 25 per a Samuel Falomir. Dels 82 possibles votants també s’han donat 4 vots en blanc.

Blanch ha assenyalat que el d’avui “no és un dia trist, sinó alegre” perquè hem tornat a demostrar que el Partit Socialista de la província de Castelló està molt viu, decideix i es mobilitza per allò que creu. I la nostra militància ha cregut que calia canviar de direcció”. “L’important ara”, ha afegit, és que “queden 500 dies per a tornar a guanyar les eleccions”, per la qual cosa desitja “sort i encerts a la nova executiva que liderarà Falomir”.

D’altra banda, el candidat de SUMEM+FUTUR ha mostrat el seu “orgull” pel treball realitzat per la seua executiva des de 2017, amb el qual s’ha aconseguit “el que semblava impensable, tindre el millor resultat en 30 anys per als municipis, per a Ximo Puig i Pedro Sánchez, i per a recuperar la Diputació que tan bé presideix Pepe Martí”. Ha afegit que “ja no parlem de corrupció i mal govern, sinó de drets, comarques, esquerra i feminisme”. A més, ha reivindicat la labor realitzada en el territori i que Castelló “és ara més socialista que mai”.

Blanch ha finalitzat dient que, “hem aconseguit allò que ens vam proposar fa cinc anys quan un grup d’amics ens reunim amb la il·lusió d’aconseguir un partit millor i fer de la província de Castelló un lloc molt millor per a viure, una província de drets, serveis i bon govern. Una província feminista i justa”.

Samuel Falomir és
també alcalde de l’Alcora

Per part seua, el també alcalde de l’Alcora Samuel Falomir ha assenyalat que “en tots els actes que hem fet recorrent la província de Castelló hem dit que, guanyara qui guanyara, seria el que és millor per a la província de Castelló. És veritat que hi havia dues candidatures, però, a partir de hui, només hi ha un projecte que és el PSPV-PSOE de la província de Castelló”. “I com a secretari general, seré el primer que treballarà perquè això siga possible, que tinguem un partit fort i unit, perquè sabem que la unitat és essencial per en 2023 puguem continuar tenint a Pepe Martí com a president de la Diputació de Castelló, que tinguem més alcaldes, més alcaldesses, més regidors i regidores”, ha afegit.

Falomir ha destacat que el partit “és l’instrument que ens porta a governar les institucions i des d’ací és des d’on hem de canviar la vida de la gent i ajudar a resoldre els problemes de la gent”. “Seré un secretari general molt pròxim amb tota la militància, ho soc com a alcalde, i també ho seré com a secretari general. Perquè estic convençut que podem ser més forts, que hi ha més reptes al davant, i, evidentment, reconec que l’actual executiva provincial ha deixat el llistó molt alt, i també volia agrair a Ernest Blanch i tota l’executiva provincial tot el treball que han fet perquè, sense aqueix treball, el de les agrupacions, el de les comarques i les agrupacions locals no seria possible res del que tenim ara, i el que tenim ara són molts governs que treballen per millorar la vida de la gent”.

Falomir ha conclòs destacant que “hui no hem de mirar qui ha votat a qui, tots tenim el mateix carnet i el que hem de fer és treballar tots junts units, i així és com faré la pròxima executiva provincial per a fer el projecte de província de Castelló que crec que necessitem”.

Directe