Villores crearà vivendes socials amb ‘Conviure’ i ‘Recuperem llars’

A més, també es rehabilitarà l'edifici de l'Ajuntament

Villores comptarà amb unes ajudes de 384.000 euros sumant les dels plans ‘Conviure’ i ‘Recuperem llars’ amb les que està previst realitzar diferents actuacions. Una d’elles es centrarà en la compra d’una vivenda situada a la mateixa plaça de Villores i amb la que es construiran dos habitatges. A més, també està previst en aquest edifici intervindre a la planta del soterrani amb un altra subvenció.

Aquest edifici en el que es construiran aquestes dues vivendes de lloguer social a Villores es troba situat justament enfront de l’Ajuntament i es tracta d’un local amb història al municipi però que va ser tancat ja fa més de dues dècades.

Amb l’altra de les ajudes de la Generalitat Valenciana, la denominada ‘Pla Conviure’, el consistori de Villores té previst intervindre en el mateix edifici de l’Ajuntament. Aquest antic palau del Marqués de Villores necessita una important reforma interior tant de redistribució d’espais com de millora energètica.

Les seues peculiars característiques arquitectòniques amb les arcades per tal d’accedir a l’edifici presenta problmes per a les persones amb mobilitat reduida que volen subsanar-se amb aquesta intervenció.

Iván Guimerà és l’alcalde de Villores

L’Ajuntament de Villores ja està treballant en els dos projectes mitjançant aquestes ajudes de la Generalitat Valenciana i s’espera no endarrerir excesivament els treballs de rehabilitació als edificis en qüestió.

Importants ajudes les que ha rebut Villores amb ‘Recuperem llars’ i el ‘Pla Conviure’ que permetran recuperar espais urbans al municipi i també rehabilitar un edifici tant emblemàtic al poble com és l’Ajuntament. L’any 2022 servirà per posar en marxa aquestos projectes, tancar els tràmits que estan oberts i probablement començar ja amb les rehabilitacions dels edificis.

Directe