Ajornat l’acte de lliurament de la Creu de Santa Llúcia

L'elevat nombre de casos de COVID-19 a la ciutat ha obligat a prendre aquesta desició

El Club de Bàsquet Femení Morella i l’ajuntament de Morella han acordat caviar la data del lliurament de la Creu de Santa Llúcia. Com és tradicional i es va anunciar el passat dilluns, el 7 de gener, dia de Sant Julià, patró de Morella, s’havia de celebrar aquest acte de reconeixement amb la major distinció de la ciutat a l’entitat esportiva. Així, l’elevat nombre de casos positius de COVID-19 a la ciutat entre els quals s’encontren membres del club, ha obligat les entitats a ajornar l’acte fins que millore la situació sanitària.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “a causa de la situació actual amb la COVID-19, diferents membres del Club de Bàsquet Femení Morella no podien vindre a l’acte el dia de Sant Julià, i per això hem decidit ajornar-lo fins que la situació ho permeta”. L’edil ha explicat que “aquesta entitat esportiva mereix rebre la Creu de Santa Llúcia, màxima distinció de la ciutat, en un acte festiu i on totes les seues membres el puguen disfrutar” i ha afegit que “estem en permanent contacte amb el club per a buscar una nova data, la qual comunicarem quan la situació sanitària millore”.

Cal recordar que, la concessió d’aquesta distinció es va aprovar al ple extraordinari celebrat el passat dilluns 3 de gener. En aquest es reconeixia al Club de Bàsquet Femení Morella com una entitat que va més enllà de l’activitat esportiva, ja que es tracta de l’únic club femení en esport d’equip i, per tant, el que dóna instruments a les xiquetes per empoderar-se, fer-se fortes, independents i comprovar que elles també són capaces i poden ser les protagonistes de les grans gestes esportives com han demostrat en tots aquestos anys.

Directe