Portell rep les ajudes del Pla Conviure i del Pla Recuperem Llars

L’Ajuntament de Portell té les notificacions que confirmen les adjudicacions del Pla Conviure i del Pla Recuperem Llars

Portell, en una imatge recent

Amb el Pla Conviure l’Ajuntament compta amb 500.000 euros per a dur a terme les següents actuacions: alçament d’un berenador al costat de la piscina, construcció d’uns banys públics a una casa del carrer Major, reforma dels llavadors amb inclusió de vegetació, ampliació d’un carrer gràcies a la reforma d’un habitatge del qual es tirarà part i després es reformarà per a tindre usos municipals i, finalment, el muntatge d’una zona enjardinada tocant a la torre de la muralla que es troba més a l’oest, al carrer Nou, 2.

Tal com explica Antonio García Blay, arquitecte dels projectes, “amb el Pla Recuperem llars, l’Ajuntament compre tres cases del poble per a reformar-les amb la finalitat de tenir cases de propietat municipal i que es puguen llogar per qüestions socials. El primer pas està sent comprar-les i quan ja siguen propietat del consistori es procedirà a la reforma”.

L’Ajuntament de Portell agraeix públicament la concessió d’aquestes contribucions que permeten la millora de la qualitat de vida de la localitat i un augment en l’oferta de serveis. Alhora que, amb aquestes intervencions, es pretén materialitzar una proposta integral que faça realitat els objectius i necessitats que van sorgir del procés de participació ciutadana “Vivim Portell” realitzat durant la primera meitat del 2021.

Directe