José Martí guardarà 10 dies de confinament després de donar positiu en Covid

El president de la Diputació ha anul·lat tota l'agenda institucional per als pròxims dies

Una imatge d'arxiu

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, es mantindrà confinat en el seu domicili de Suera després d’haver donat positiu aquest matí en Covid en les proves realitzades. Martí, que s’ha despertat hui amb símptomes d’un refredat, s’ha realitzat els corresponents test, que han confirmat el diagnòstic.

José Martí, que ha anul·lat en aquest sentit tota l’agenda institucional que tenia preparada per als pròxims dies, ha aprofitat per a apel·lar a la prudència a la societat castellonenca en aquests dies de retrobaments familiars i per a animar a seguir amb el procés de vacunació. Cal recordar en aquest sentit que el president de la Diputació va rebre el passat 16 de desembre la tercera dosi de la vacuna.

Directe