Ix a licitació el nou contracte per a la neteja viària i la recollida de residus de Benicarló

El pressupost de licitació són 11.071.066,4 euros

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat la licitació del contracte per a la prestació del servei de neteja viària de les zones urbanes i de la recollida i gestió selectiva dels residus domèstics que es generen a Benicarló.

L’objectiu del nou contracte, que s’adjudicarà per un període quatre anys, és establir un servei de recollida òptim de tot tipus de residus domèstics i obtenir una neteja de qualitat de les zones públiques del municipi, així com involucrar la ciutadania en uns hàbits que signifiquen una major responsabilitat en la gestió dels residus domèstics i una major qualitat de neteja de les zones urbanes públiques.

El contracte inclou la recollida, transport i entrega dels residus domèstics, comercials i de servei, així com la neteja de zones públiques. També està inclosa la prestació del servei d’atenció ciutadana en un local municipal i la gestió informatitzada de tots els serveis objecte del contracte.

Un altre dels ítems inclosos en el contracte són les accions d’educació i sensibilització ciutadana en matèria de neteja viària i de gestió de residus, entre d’altres.

Directe