22 empreses es beneficien del Pla Reactivem Castelló a Morella

La inversió a Morella ha sigut de 53.800 euros d’este programa de la Diputació de Castelló

Un total de 22 empreses es beneficien a Morella de la nova línia d’ajudes enfront de la COVID-19, Reactivem Castelló. Aquest ha sigut un nou programa d’ajudes de la Diputació de Castelló dirigit a les empreses i autònoms afectats per les restriccions provocades per la COVID-19 i que no van entrar en convocatòries i plans anteriors. Així, s’han aprovat ajudes per a perruqueries, tallers d’automòbils, salons de bellesa, productors de mel o carn entre altres. Així, després del termini per a presentar esmenes, el qual finalitzava ahir, s’ha realitzat l’aprovació definitiva de 53.800 euros per al conjunt de les 22 activitats beneficiàries. Aquestes suposaran 2.000 euros directes a cadascuna d’elles, més la variable de 200 euros per cada treballador o treballadora al seu càrrec. Està previst que en els pròxims dies es realitze el pagament.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “es tracta d’una convocatòria molt important dirigida a aquelles persones que encara no havien entrat en les ajudes anteriors” i ha afegit que “novament ho hem fet d’una forma fàcil i àgil, per la qual cosa, vull agrair l’immens treball de les regidories i l’equip tècnic, així com la col·laboració de les gestories locals i beneficiaris”. L’edil ha explicat que “l’objectiu ha sigut donar suport i que els diners puguen arribar al més prompte possible al nostre teixit empresarial on s’han repartit més de 270.000 euros en total”.

Cal recordar que des de l’Ajuntament de Morella, amb els plans anteriors provinents de la Generalitat Valenciana i fons propis, ja es van invertir 223.330,79 euros en ajudes als quals se sumaran els més de 50.000 euros de l’actual convocatòria.

Directe