Morella aprova en ple el projecte de rehabilitació i licitació de les obres del Comoler Zurita fase II

Podran veure la sessió de forma íntegra el proper dimarts a la nit després de l’informatiu de Nord.

L’Ajuntament de Morella ha aprovat en ple ordinari el projecte de rehabilitació i la seua licitació a l’empresa per començar les obres del Colomer Zurita fase II. Tot i que encara no es coneix l’empresa que ho realitzarà, ja que es tracta d’una licitació anticipada, sí es coneix que les intervencions costaran 810.000 euros i s’han d’executar en una durada de nou mesos.

A més, durant el ple també es va realitzar una reassignació de de es anualitats del pla edificant o l’aprovació dels dies festius locals per al 2022 que seran el 7 de gener dia de Sant Julià i el 26 de desembre dia de Nadalet. A més, també es va demanar al govern d’Espanya una major inversió en els pressupostos generals de l’Estat per a la nacional 232 i altres projectes.

D’altra banda també es va aprovar la declaració del dia internacional per l’eliminació de la violència masclista. I les tarifes d’aigua i clavegueram per al 2022 que pugen per a cada usuari tot i que el primer edil morellà no ho considera important davant les preguntes del cap de l’oposició Jesús Lecha.

A més també es va tractar la problemàtica dels abonats de pedanies que no rebien el servei de clavegueram.

El plenari acabava amb l’apartat de precs i preguntes que el podran vore, així com la sessió de forma íntegra el proper dimarts a la nit després de l’informatiu de Nord.

Directe