Es presenten els pressupostos de 2022 per a la província de Castelló

La partida ascendeix a 167,6 milions d'euros

Vicent Soler és conseller d'Hisenda i Model Econòmic

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha presentat els Pressupostos de 2022 per a la província de Castelló. Una partida que ascendeix als 167,6 milions d’euros, el que suposa un increment del 14,7% respecte a l’any anterior. Segons ha apuntat el conseller aquests pressupostos es caracteritzen “per donar un fort impuls a les infraestructures de la província”.

De fet, els comptes contemplen inversions territorialitzades en millores, nova construcció i ampliacions d’infraestructures educatives, sanitàries i judicials per valor de 86,3 milions d’euros, la qual cosa suposa el 51% del pressupost. Una d’aquestes serà el centre de Salut de Forcall en el qual es destinaran 800.000 euros per a la seua ampliació.

A més, en matèria d’inversions en Sanitat, la major part dels 23 milions amb el que comptarà la província es destinaran a culminar projectes com les urgències de l’Hospital General de Castelló, l’edifici oncològic de l’Hospital Provincial i l’ampliació de l’Hospital de Vinaròs, entre altres. A banda de Forcall, a la a resta de la comarca dels Ports aquests pressupostos passen de llarg.

Directe