Ernest Blanch destaca a Ares el compromís del partit socialista amb el territori

El secretari general del PSPV de la província i diputat autonòmic aborda els projectes a la comarca

El grup socialista reunit a Ares del Maestrat

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha visitat la localitat d’Ares on s’ha reunit amb responsables i càrrecs del partit dels Ports per abordar projectes i actuacions que el partit socialista està portant a terme en els municipis d’esta comarca.

El repte demogràfic, els llocs i condicions de treball o els problemes per trobar lloguers en estos municipis són alguns dels temes que han sigut abordats en la reunió i respecte als quals Blanch ha assenyalat que “són conscients de la problemàtica existent i es necessita reflexionar, debatre i prendre decisions concretes”.

En eixe treball estem, mostrant el nostre ineludible compromís amb el territori i treballant per aconseguir els objectius”, ha apuntat el dirigent socialista a les comarques de Castelló. Blanch ha destacat que, des de que la Mancomunitat dels Ports està governada pel partit socialista “ha governat per a totes i tots, la qual cosa dista de quan ha governat el Partit Popular” i que, “les grans preocupacions que manifesten els veïns i veïnes d’esta comarca com el despoblament, el problema del lloguer o de les condicions de treball han de ser treballades conjuntament”.

És per això que en la reunió s’ha plantejat poder elaborar una estratègia concreta per poder compartir-la en tots els municipis, ciutadans i ciutadanes, dels Ports. “És fonamental que en eixos tres temes s’establisquen línies bàsiques de treball, ben participada per la ciutadania, per a aconseguir les fites que es volen, i lluitar de manera eficient pels objectius marcats pel repte demogràfic”, ha conclòs Blanch.

A la reunió han assistit: l’alcaldessa d’Ares, Esther Querol; l’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom; el portaveu del grup municipal socialista de la diputació i alcalde de Forcall, Santi Pérez; l’alcalde de Rossell i secretari comarcal de Ports-Maestrat, Evaristo Martí; l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés; el secretari d’organització de l’agrupació de Morella, Toni Sabater; el president de la Mancomunitat Els Ports, Blai Peñarroya; la senadora i vicesecretària provincial, Ana Edo; l’alcalde de Vallibona, Juanjo Palomo; el portaveu de Portell i secretari comarcal de Plana Alta, Joan Morales; el portaveu de la Pobla de Benifassà, José Prades; el portaveu de Todolella, Ángel Guardiola; el regidor de Cinctorres, Toni Ripollés; i Iván Bono de Villores.

Directe