Adrià Puig Pitarch, nou alcalde de Catí després de la dimissió de Pablo Roig

Roig ha al·legat que és el moment de donar relleu i pas a altres persones

Foto: Facebook

Catí canviarà d’alcalde en els propers dies després de que l’actual primer edil, Pablo Roig, haja presentat la seua dimissió. Roig ha al·legat que és el moment de donar relleu i pas a altres persones. “Els relleus cal fer-los quan un és concient de que hi han persones en més força i disponibilitat per seguir sumant per la causa, en este cas, per Catí. Jo he tingut la sort de conèixer la cara més amable de Catí, la d’un exèrcit de persones disposades a lluitar pel seu poble, eixe exercit sou tots vosaltres, a tots i totes, mil gràcies. Cadascú en el lloc on més puguem aportar, però tots juts, seguirem sumant per Catí”, ha apuntat Roig a les xarxes socials.

En aquest cas la vara de comandament l’agafarà el seu company en el consistori i també edil del Partit Popular Adrià Puig Pitarch. Pablo Roig portava dirigint l’ajuntament del seu poble des de maig de 2015 quan va agafar el relleu a Manuel Puig.

“Ara és el moment en el que Adrià Puig Pitarch deu d’assumir l’alcaldia de Catí, una persona formada, amant del seu poble y amb disposició per atendre les necessitats de Catí i el seu veïnat. Una persona que sempre ha estat al meu costat. Més de 12 anys de contacte diari, i sempre amb el mateix tema, Catí”, continua explicant Roig

“Mil gràcies a tots i totes per deixar-me viure la millor experiència de la meua vida, i perdò si en algun moment no he estat capaç de cobrir algunes expectatives”, conclou l’ex-alcalde.

Directe