Ixen a licitació les obres pendents d’executar de l’antiga N-340

El termini de presentació d’ofertes finalitzarà el 23 de novembre a les 14.00 hores

Avui s’ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació de les obres pendents d’executar corresponents al projecte de les obres de transformació en via urbana de l’antiga N340. Es desbloqueja d’aquesta manera la continuació d’uns treballs que van quedar paralitzats a mitjans de 2020 pels successius incompliments de l’empresa adjudicatària i que han comportat importants problemes de mobilitat a la ciutat de Benicarló.

«Per fi —ha dit l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles— podem dir que veiem la llum al final del túnel». L’alcaldessa ha recordat que «han estat molts de mesos de reunions i de treball incansable per a desbloquejar un assumpte que ens ha mantingut les obres paralitzades més d’un any, però estem segurs que amb la nova licitació podrem reprendre els treballs i tindre la carretera acabada en un màxim de 4 mesos».

Cal recordar que el projecte de transformació en via urbana de l’antiga N340 serviran per a convertir en via urbana un tram de dos quilòmetres de carretera que van des del carrer de Vinaròs fins al carrer d’Alcalà de Xivert (quarter de la Guàrdia Civil).

Les obres inclouen la construcció de 4 rotondes, concretament en les interseccions amb l’avinguda del Maestrat, el passeig de Febrer Soriano, el carrer d’Ulldecona i el carrer del Puig de la Nau. El nou vial tindrà dos zones completament diferenciades: una per a la circulació de vehicles, amb carrils en els dos sentits de 3 metres d’amplada i una zona per a vianants i bicicletes. Les dos zones quedaran completament diferenciades amb separadors i s’instal·larà enllumenat públic pel lateral de la calçada. També es reforçarà la il·luminació en les quatre redones.

Directe