L’Ajuntament de Morella amplia el vincle amb la Rondalla i els Gaiteros

Durant la pandèmia les activitats musicals han estat molt restringides

L’Ajuntament de Morella continua renovant els convenis de col·laboració amb les diferents associacions locals de la localitat. En aquesta ocasió, s’ha signat l’acord amb els Gaiteros, que també porten l’escola de música, i la Rondalla.

Aquestes associacions són fonamentals per a mantenir viu el poble i les seues tradicions. Des de l’Ajuntament s’els ofereix suport logístic i econòmic si escau. En el context de la pandèmia no s’han pogut realitzar moltes actuacions i la incertesa ha governat el sector musical, un fet que s’ha vist reflectit en els nous convenis.

Amb el suport a l’activitat dels Gaiteros i a l’escola de música i amb la fi de la pandèmia a l’horitzó, les perspectives són més alegres per a l’any vinent.

Rhamsés Ripollés és l’alcalde de Morella

Hi ha ganes entre els diferents grups musicals de tornar a fer concerts, eixides i activitats per a recuperar el temps perdut.

Les diferents associacions i entitats de la societat civil morella continuen signant els seus acords de col·laboració amb l’Ajuntament per a poder mantenir les seues activitats.

Directe