Vinaròs ultima l’adequació del cementeri per a Tots Sants

L'horari del cementeri municipal serà des de les 9h fins a les 20h

Els operaris de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis estan realitzant les darreres feines de pintura i desbrossament de les restes vegetals, per garantir unes instal·lacions en òptimes condicions per a les centenars de persones que durant les properes setmanes pujaran fins al cementeri per recordar als difunts.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “les tasques de manteniment es realitzen de forma periòdica al llarg de l’any, però amb l’arribada del Dia de Tots Sants s’intensifiquen per deixar el cementeri en un estat òptim”. En aquest sentit, ha destacat que sobretot es vol garantir l’accessibilitat correcta per a les persones amb mobilitat reduïda, així com el servei dels lavabos i l’aigua per canviar a les flors.

D’altra banda, la Brigada Municipal també ha habilitat un pàrquing al terreny continu al cementeri per garantir estacionament suficient per als veïns que s’apropen fins a les instal·lacions. Cal destacar que el pàrquing interior només estarà habilitat per a les persones amb mobilitat reduïda, mentre que la resta dels visitants hauran d’aparcar a l’exterior.

L’horari del cementeri municipal serà des de les 9h fins a les 20h.

Dispositiu especial

La Policia Local posarà en marxa un operatiu especial per garantir la seguretat de les centenars de persones que durant les jornades properes, amb motiu del Dia Tots Sants, es preveu que visiten el cementeri municipal. Sobretot realitzaran tasques de control de trànsit i d’estacionament de vehicles per coordinar les entrades i sortides de les instal·lacions.

Directe