Benicarló agraeix “la professionalitat de la Policia Local” pel patró Sant Miquel

L’alcaldessa ha reconegut el treball dels agents que han mostrat actituds exemplars en diferents actuacions

La Policia Local de Benicarló ha celebrat avui el dia del patró, Sant Miquel, en un any especialment emotiu per la situació de pandèmia que els agents del cos han viscut en primera línia. L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha volgut agrair públicament el treball del cos «per haver estat des del primer dia al peu del canó, fent costat a la ciutadania i mostrant la millor versió de vosaltres mateixos en uns moments tan complicats».

Xaro Miralles afegit que «estic orgullosa del treball que heu fet» i ha animat els 49 efectius a «seguir en aquesta línia, per fer de Benicarló una ciutat cada dia millor». «La seguretat —ha dit l’alcaldessa— és una tasca de tots i totes, un treball compartit en el qual hem de posar tot el nostre esforç si volem aconseguir realment una convivència més pacífica i una societat més lliure».

Per la seua banda, el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, ha agraït també la tasca que realitza diàriament el cos i ha detallat el conjunt de millores i inversions que s’han dut a terme en els últims mesos. Ilde Añó s’ha compromés a «continuar treballant per millorar i modernitzar els recursos humans i tecnològics que garantisquen la realització del vostre treball en les condicions més òptimes».

Durant l’acte, s’ha reconegut també la tasca dels agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil que al llarg de l’últim any han participat de manera exemplar en diferents actuacions que han contribuït a salvar vides o a evitar danys majors.

Els agraïments s’han estés igualment a la resta de cossos de seguretat i entitats que col·laboren colze a colze amb la Policia Local, com ara la Guàrdia Civil, Policia Autonòmica, Protecció Civil, Creu Roja i Bombers. Representants d’aquests cossos, presents a l’acte, han rebut el reconeixement de mans de l’alcaldessa, el regidor de Policia i Governació, i el cap de la Policia Local, Víctor Cheto, que ha assenyalat que «gràcies a la cooperació de totes les forces de seguretat, podem donar resposta i garantir la seguretat de la ciutadania». Cheto també s’ha referit al cos de la la Policia Local com un «cos no repressor, sinó proper a la ciutadania».

Previ a l’acte institucional, l’alcaldessa, el regidor, el cap de la Policia i el tinent de la Guàrdia Civil del lloc principal de Benicarló, Pablo Torre, han passat revista al cos de la Policia Local i s’han fet una fotografia commemorativa. La jornada ha finalitzat amb un dinar de germanor.

Directe