Rhamsés Ripollés mostra el condol a la família del jove de Morella mort a Peníscola

“Estem al costat de les persones pròximes al jove per a oferir-los l’ajuda que siga necessària”

Rhamsés Ripollés, en una imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Morella lamenta l’accident ocorregut ahir a Peníscola, on es va derruir un edifici d’apartaments. Així, el consistori mostra el seu condol amb la família i les persones pròximes al jove morellà que ha perdut la vida en aquests fets i es posa a la seua disposició per a qualsevol necessitat que tinguen.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha volgut expressar “el condol a la família en estos moments tan durs i estem al costat de les persones pròximes al jove per a oferir-los l’ajuda que siga necessària”. Finalment, ha volgut “agrair l’esforç dels serveis d’emergència i el seu treball en les llargues hores per a rescatar a les persones accidentades per l’enderroc”.

Directe