El ple de Morella demana avui rebaixar l’IVA de les perruqueries

Morella demana també el servei de l’equip mòbil d’expedició del DNI

L’Ajuntament de Morella celebra aquesta vesprada el ple ordinari del mes de juliol. Així, en aquest es tractarà en l’àrea d’Hisenda la modificació dels crèdits 12/2021 i l’ampliació de capital de l’empresa municipal CISE. L’àrea de Planificació i millora de la ciutat, la bonificació de la llicència d’obres ICIO. L’àrea d’Educació, cultura i esport presentarà l’informe de programació d’Agost Cultural 2021.

L’àrea de desenvolupament econòmic i ocupació, la sol·licitud de reserva de fauna silvestre i la moció de sol·licitud de la rebaixa de l’IVA a les perruqueries. Per a acabar, l’àrea de Benestar i drets socials donarà compte de l’informe de vacances per a persones jubilades.

Morella demana que es puga
renovar ací el DNI

En l’ordre del dia consta la moció de demanar la recuperació de l’equip mòbil d’expedició del DNI. Així, des del consistori es creu que es tracta d’un servei molt necessari en les poblacions de l’interior nord i apropar aquest servei a les persones amb dificultats de mobilitat. Cal explicar que es traslladarà la moció a la subdelegació del Govern a Castelló per a restablir l’expedició a la ciutat de manera periòdica.

El regidor de Governació, Jose Manuel Rodrigo, ha destacat que “és obligatori per a la ciutadania tindre el Document Nacional d’Identitat correctament actualitzat, per la qual cosa volem que el seu servei d’expedició siga pròxim i accessible a poblacions com la nostra”. L’edil ha explicat que “el punt més proper per a les morellanes i morellanes és a Vinaròs, oficina establerta fa un temps i ja facilita aquest procés que abans sols es podia realitzar a Castelló i Vila-real” però ha afegit que “hi ha moltes persones amb dificultats de mobilitat, per la qual cosa, l’equip mòbil d’expedició del DNI segueix sent molt necessari”. Finalment, Jose Manuel ha afegit que “des de l’Ajuntament de Morella facilitem tota la infraestructura necessària per a albergar aquest servei i que es desplace ací de manera periòdica i realitzar els tràmits”.

Una vegada es compte de nou amb el servei de l’oficina itinerant del DNI i s’establisca a Morella, l’ajuntament informarà la població i s’inscriga per a realitzar este tràmit.

Aquesta vesprada tindrà lloc el ple ordinari al Saló de Plens de l’Ajuntament de Morella a les 19.00 hores.

Directe