La Policia Local incorpora nou agents

Els efectius han pres la possessió del càrrec aquest matí al saló de plens de l'Ajuntament

Aquest matí s’han incorporat a la Policia Local nou agents per a reforçar el cos de seguretat, que passarà dels 40 als 49 efectius. D’aquesta forma es podrà garantir una atenció eficaç i de qualitat, en especial durant l’època estiuenca, quan la població de Vinaròs creix de forma exponencial amb l’arribada dels visitants.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha sigut l’encarregat de donar la benvinguda als nou agents que, avui de forma oficial, s’han incorporat a la Policia Local. Alsina ha adreçat unes paraules d’agraïment a tot el cos de seguretat per “la gran tasca que realitzeu al municipi, d’una banda per a garantir la seguretat de tota la ciutadania, i d’altra banda, com a mediadors per a la resolució de conflictes”. Segons comentava durant l’estiu Vinaròs augmenta de forma exponencial la seua població i disposar de més agents és fonamental per a poder garantir la seguretat.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Marc Albella, ha assenyalat que “els agents són el primer contacte amb la ciutadania, per tant és fonamental oferir una atenció propera per a resoldre dubtes i sobretot afavorir una resolució de conflictes de forma pacífica”. Així mateix, Albella destacava que ara més que mai cal la presència dels agents per garantir el compliment de les normes de seguretat establertes per la Generalitat Valenciana.

Per acabar, tant Alsina com Albella han felicitat als agents pel gran esforç que han realitzat per a formar-se com a policies professionals i els han desitjat molta sort en aquesta nova etapa.

Directe