El PP denuncia que fa un any que hi ha 10 trens menys al dia entre Vinaròs i Castelló

El portaveu Lluís Gandia recorda que el seu partit va multiplicar per tres la freqüència

El Partit Popular de Vinaròs, a través del seu portaveu adjunt Lluís Gandia, ha denunciat avui que “es compleix un any des que el PSOE va retallar 10 possibilitats diàries de viatjar entre Vinaròs i Castelló, obligant a centenars de vinarossencs a tornar a utilitzar la carretera i posar en perill les seves vides”.

Gandia ha recordat que “el Partit Popular va multiplicar per 3 els trens diaris entre Vinaròs i Castelló perquè era necessari per a la nostra ciutat i perquè així ho vam prometre; però com sempre el govern del PSOE torna a negar als vinarossencs un servei digne de trens i manté una retallada injusta i injustificada”.

Des de les files populars el portaveu adjunt ha denunciat que “l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, torna a demostrar que prefereix ser socialista abans que defensar els interessos dels nostres veïns. Vinaròs necessita d’un alcalde que reclame allò que està aprovat pel Consell de Ministres i que el PSOE ens nega sense cap motiu”.

Gandia finalitzava remarcant que “el Partit Popular porta molts mesos denunciant aquesta retallada en els trens Regionals i seguirem insistint fins que es recuperen tots els trens que el PSOE ens ha retallat. Si Vinaròs no té un alcalde que estigue a l’alçada i reclame allò que és just, ho seguirem fent en solitari des del Partit Popular”.

Directe