Peníscola habilita 1500 places d’aparcament gratuït per a l’estiu

S'està treballant en dos solars més per arribar a les 2000

Peníscola habilita 1500 places d’aparcament gratuït per a l’estiu

L’àrea d’Urbanisme, l’àrea de Governació i Policia Local, al costat de la Brigada d’Obres i Serveis han finalitzat l’adequació de huit solars per a la ubicació de noves places de pàrquing gratuïtes. Dos solars al Carrer Teruel, amb capacitat per a 450 places; tres solars entre l’Av. de l’Estació i el cementeri municipal, amb 300 places, s’han anat habilitant al llarg de l’inici de l’estiu. A aquestes se sumen les 250 noves places d’aparcament gratuït habilitades en dos solars situats en la zona de “El Puntarró”, en l’Av. Pigmalión, tot això se suma a la zona d’aparcament després de la zona poliesportiva, que compta amb capacitat de 500 places.

Al voltant de 1500 places en total en nucli urbà, suburbà i l’extensió turística de Peñismar “gràcies a acords aconseguits amb particulars per part de l’Ajuntament que ha adequat les instal·lacions”, ha explicat l’edil d’Urbanisme, Jorge Rovira.

Des de la regidoria s’està treballant per sumar nous solars al carrer Projecte N19, a l’altura de la Volta, així com en la zona de la Caleta, on s’està valorant la intervenció per a ampliar la zona existent, en la qual es procedirà al seu desbrossament; amb els quals es considera habilitar al voltant de 500 places més.

Directe