El PP es queixa que s’enterre la piscina inacabada d’Ortells

Va tindre una inversió de 60.000 euros que va pagar la Diputació de Castelló

El PP es queixa que s’enterre la piscina inacabada d’Ortells
Jesús Lecha, en una imatge recent

El Partit Popular de Morella, Rhamsés Ripollés, “ha decidit inaugurar la temporada estival reblint amb terra compacta el got de la piscina del poble de Ortells. Una infraestructura que es va obstinar a construir sense comptar amb l’opinió dels veïns i avui ha decidit enterrar. Per descomptat, tampoc ha preguntat l’opinió de la població per a executar tal desficaci. D’haver-ho fet, Ortells podria haver trobat en la piscina un recurs contra la despoblació. A l’estiu, el nombre de veïns s’arriba a multiplicar per 10, per la qual cosa aquesta piscina, adaptada perquè tinga el menor cost possible, haguera sigut útil per a atraure a la població, especialment la més jove”, segons denuncia el portaveu del PP a Morella Jesús Lecha.

“Una obra que va quedar inacabada i que ara s’enterra. És la demostració viva de les polítiques del balafiament socialista. El PSOE volia una piscina per a Ortells sense tindre en compte als veïns. I des que va iniciar el seu periple fa deu anys el cost per a la butxaca pública ha ascendit als 60.000 euros. Abandonada, oblidada i mai posada en ús, la piscina va aconseguir un nivell de degradació absolut fins que la solució que ha arribat de mans dels qui es van obstinar a construir-la ha sigut enterrar la vergonya de les seues decisions”.

El portaveu del PP a Morella Jesús Lecha, en una imatge recent

Lecha ha denunciat públicament els fets “que a Morella passen pel silenci. I la gent ja està cansada que impere aqueixa llei. No s’amaga per a criticar el que creuen que és un desficaci en tota regla. Estan cansats de la dictadura d’unes polítiques socialistes que en lloc d’invertir per a millorar malgasten per a empitjorar”.

Des del PP, “considerem el cas de la piscina de Ortells com un entre altres milers que s’amaguen a Morella”. No obstant això, “no ens callarem. I esperem que ens senten en la Generalitat Valenciana, on Ximo Puig, el que realment controla aquestes terres a través de l’empresa del seu germà, fa i desfà al seu antull”.

“Afortunadament la justícia actua” i Morella, en opinió de Lecha, “mereix molt més que aquest escarn”.

Directe