El CISE aprova els comptes de l’any 2020, marcats per la COVID-19

L’Ajuntament està tramitant una ampliació de capital que millorarà tresoreria i termini de pagament

L'edifici del Centre Integrat de Serveis Econòmics, en una imatge d'arxiu

El CISE, empresa municipal de l’Ajuntament de Morella, ha celebrat la seua Junta General Ordinària anual, en la qual ha aprovat els comptes del 2020. Aquests donen un resultat positiu d’aproximadament 12.300 €, substancialment inferior als més de 90.000 de l’any anterior. Cal tenir en compte la davallada de l’activitat en instal·lacions com el poliesportiu municipal o l’Espai Firal, les més afectades per la pandèmia amb un descens en més del 50% de la seua activitat.

La prioritat han sigut els serveis més essencials com són els socials. El reforç de personal, atenció i neteja també han suposat una important inversió. De fet, s’ha hagut de reforçar la seguretat enfront de la pandèmia en serveis com el Centre de Dia, Servei d’ajuda a domicili o la gestió de les instal·lacions entre d’altres. L’entitat ha vist incrementades algunes despeses, com les despeses de personal per haver de contractar a més treballadors o les despeses d’explotació per la implementació de mesures de seguretat i higiene addicionals.

El CISE, com a societat pròpia de l’Ajuntament de Morella, du a terme la gestió de serveis i espais com l’estacionament municipal, la piscina i el poliesportiu, l’Espai Firal, el Centre de Dia i el servei d’ajuda a domicili, serveis de disseny gràfic així com uns serveis d’obres i manteniment del conjunt de Morella i pedanies.

Des de l’Ajuntament de Morella, el seu alcalde, Rhamsés Ripollés, agraïa “tot el treball i dedicació del personal del CISE en aquest any tan complex per a totes i tots a causa de la pandèmia”. Ripollés destacava que des del CISE “es presten els més importants serveis socials, culturals, esportius i també laborals de Morella”.

Per altra banda, cal recordar que amb l’objectiu de millorar la tresoreria i el termini de pagament del CISE, els quals també s’han vist considerablement afectats per la crisi sanitària, s’està tramitant per part de l’Ajuntament una ampliació de capital que redundarà positivament en les empreses i proveïdors del Centre Integrat de Serveis Econòmics.

Directe